Geen producten gevonden...

Roggen - Tjaden Kunst


Deze Roggen weerspiegelen de sierlijkheid van deze prachtige vissen. Een prachtige samenstelling in het kader van Art-trouveaux van TjadenKunst.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Volgens de kunstenaar is dit item nog beschikbaar. Ward's Art verifieert dit voor u en zal u op de hoogte stellen van de te verwachten levertijd. (Voor betaling na bevestiging van beschikbaarheid kies 'bankoverschrijving'.)

Het weergeven van de kenmerkende uiterlijkheden van dieren en vissen met alledaagse gebruiksvoorwerpen is een kunst op zich. Een kunst die beheerst wordt door Anouschka Tjaden van TjadenKunst. De rog zweeft sierlijk door het water. (Zwemmen kan je het immers bijna niet noemen.) In dit beeld vindt je dit prachtige terug. Een werkelijk uniek object.

 

De roggen zijn ongeveer 20 cm hoog.

 

Anouschka  maakt schilderijen (ook gemengde technieken) en beelden van allerlei (oude) gebruiksvoorwerpen; Artes-Trouveaux.

 

De kunst en creativiteit zit hem voor mij niet alleen in het “maak proces” maar vooral ook in het “vind proces”! Overal uitkijken naar dé lepel of hét perfecte bakje; heerlijk is het wanneer je dat vindt! En dan aan de slag om van allerlei alledaagse dingen een bijna organisch iets te creëren.   Humor en ontroering trekken mij vaak aan in de kunst, dus probeer ik dit in mijn werk ook terug te laten komen. Hopelijk zult u net zo van mijn werk genieten als ik dat doe!  

                                                                                                                                                         

De voorwerpen die gebruikt worden, worden zo min mogelijk “bewerkt” zodat het voor velen een feest van herkenning is om te bekijken waar een beeld uit opgebouwd is.  Geen beeld is hetzelfde, allen zijn uniek!  

 

Ik heb vooraf geen beeld in mijn hoofd waar ik voorwerpen bij zoek. De ‘gevonden voorwerpen’ bepalen het uiterlijk van de door mij gemaakte kunst. Vooraf is dus nooit te zeggen wat het wordt.

 

Contactinformatie Tjaden Kunst

Website :  www.tjadenkunst.nl

Mail      :  info@tjadenkunst.nl

Telefoon: 06-51549136

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Uil

Uil

€50,00
Vlinders

Vlinders

€75,00
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media