Geen producten gevonden...

Schilderijen en tekeningen in opdracht - Nederlandse kunstenaars

Je wilt een schilderij voor in je huiskamer of op je kantoor, maar het onderwerp wat je zoekt, of de kleur die je wilt hebben kan je niet vinden. Je bent gek van bepaalde bloemen of landschappen en wilt daar een specifiek schilderij van. Je wilt een portret van je zoon, dochter, opa of oma of van je hond, kat, konijn of paard. Je wilt een champignonschilderij geven aan een jublilerende champignonkweker, de zeilboot van de werknemer die met pensioen gaat vast laten leggen of een dierbare herinnering laten vereeuwigen.

Het kan bij de kunstenaars van Ward's Art. Zij werken ook in opdracht en kunnen uw wensen in vervulling laten gaan. En dat alles voor een betaalbare prijs! Te mooi om waar te zijn toch?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ward's Art: info@wardsart.com of rechtstreeks met een van de genoemde kunstenaars.

Ziet u uw stijl er niet bij? Neemt u dan gerust contact op met ons, wij hebben nog veel meer kunstenaars in ons bestand en er is er vast een bij die bij uw wens past.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media