Geen producten gevonden...

Een kunstwerk in opdracht laten maken

Hoe vaak hoor je het niet. 'Dat wat ik zoek kan ik niet vinden'. 'Ik vind het wel leuk, maar zou dat of dat anders willen hebben.' 'Het is mijn kleur niet!' of 'Ik zoek gewoon een ander formaat!'
 

  • Zoek je een kunstwerk, een accessoire of een decoratief item, maar kan je niet vinden wat je zou willen hebben,
  • Wil je een uniek cadeau die speciaal voor die persoon gemaakt is, 
  • Wil je een speciaal item als herinnering aan een persoon of situatie,
  • Wil je een blikvanger in je bedrijf, iets wat bij je product past, maar is dat standaard niet voor handen,
  • Mis je net op dat ene plekje in huis iets wat het ophaalt of de schoonheid benadrukt,

Schakel dan een Nederlandse kunstenaar of ontwerper van Ward's Art in. De meeste van onze kunstenaars en ontwerpers werken ook in opdracht. Of het nu een schilderij, wandschildering, beeld, glasitem, tas of sieraad is. Gebruikskeramiek of iets decoratiefs, we kunnen vast wel iemand vinden die voor u het ideale stuk kan maken. 

De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen, de grootte van het item en de complexiteit van de opdracht, maar ze zullen niet ver van de prijzen van hun vrije werk afliggen. Het spreekt voor zich dat de betreffende kunstenaar of ontwerper vooraf duidelijke afspraken met u maakt en ook een prijs indicatie geeft.

Het is een uitdaging om je eigen creatieve ideeën uit te laten werken door een kunstenaar of ontwerper, vaak voor een verrassend aangename prijs.

Kortom, wilt u iets wat werkelijk uniek is EN volledig naar uw smaak? Dan is dit uw kans!


Opdrachten kunnen ook rechtstreeks aan de betreffende kunstenaar  of ontwerper gegeven worden. Mocht u niet weten bij wie u terecht kunt en hulp willen bij de keuze van een kunstenaar of ontwerper stuurt u dan een bericht naar: info@wardsart.com  of naar de klantenservice.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media