Geen producten gevonden...

Vanessa Speur

Het schilderwerk van Vanessa typeert zich door het heldere kleurgebruik. Het is vaak een intensivering van de werkelijkheid. Ze benadrukt wat al reeds zichtbaar is in de natuur, maar voor veel mensen niet direct opvalt. Het spel tussen licht en schaduw.
 

Ze typeert haar werk zelf als ‘irrealistisch’. Er zit iets in waardoor het net niet realistisch is. Dit kan in het kleurgebruik zitten of in een vorm die net niet kan. Ze maakt graag werk waarbij je je afvraagt wat er ‘verder nog is’.
 

Naast haar vrije werk schildert Vanessa ook in opdracht. Vanessa gaat met opdrachtgevers om de tafel zitten en schildert voor hun een ‘memory lane’. Een herinneringsschilderij waarbij een persoon of dier, een plaats of de waarden waar hij/zij voor stond centraal staan. Dit kan door haar in veel stijlen weergegeven worden.  ‘Een herinneringsschilderij  moet de positieve herinneringen, de liefde weerspiegelen  en de mensen moeten er een warm gevoel bij krijg’, aldus Vanessa.
 

Vanessa schildert vanuit haar hart en vindt het belangrijk dat zij in elk werk iets van zichzelf legt. Dit uit zich in een duidelijk herkenbare stijl.
 

Meer van Vanessa Speur vindt u op haar website: www.nesscreations.nl

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media