Geen producten gevonden...

't Kleihuiske - Marleen van den Boogaard

In 1997 ben ik begonnen met boetseren en heb tot 2001 bij een keramiste alle technieken geleerd die nodig zijn om van chamotteklei iets moois te maken. Nu leef ik me uit in mijn eigen ateliertje achter in mijn tuin en beschik ik over een keramiekoven om mijn creaties thuis te bakken. Dit is elke keer weer een spannend traject; welke kleuren komen er uit en is het geworden wat ik er van hoopte.

Een eigen atelier geeft mij een echte boost en levert veel inspiratie op! Uitgangspunt is vaak een bolvorm, daar kan ik vele kanten mee op en maak er gekke beesten, vogels of kopvoeters van. Sinds kort maak ik ook geldzakken, deze zijn bijvoorbeeld erg leuk om cadeau te doen.


Ik maak zowel aardewerk als steengoed, in het laatste geval wordt het beeld op minimaal 1200 graden gebakken waardoor het in de winter buiten kan blijven staan.

 

Ik heb twee keer de Parelprijs voor de optocht van de Brabantse Dag in Heeze gemaakt en recent mocht ik twee gevelbeeldjes voor een historisch pand in de binnenstad van Amersfoort maken. Een grote uitdaging maar ontzettend leuk om te doen.

In opdracht

Marleen van den Boogaard van 't Kleihuiske maakt ook werken in opdracht. Ze ziet het als een uitdaging om uw wensen in een beeld terug te laten komen.

 

Contactinformatie ‘t Kleihuiske

Website :   www.kleihuiske.nl

Mail        :   marleen@kleihuiske.nl

Telefoon:   06 – 1293 12 82

 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media