Geen producten gevonden...

Suze Termaat

Ideeën voor mijn werk ontstaan en groeien in mijn gedachten. De natuur werkt voor mij  inspirerend, maar het kan ook iets zijn wat ik gezien of gehoord heb en wat me op dat moment raakt.

Als basis maak ik soms gebruik van een geverfde of gezeefdrukte lap en pas mijn ontwerp daar op aan. Het kan ook zijn dat kleuren of een thema me intrigeren en dat ik van daaruit ga creëren.

Mijn belangstelling gaat vooral uit naar verschillende soorten materialen zoals katoen, zijde, polyester vliezen, de verfstoffen en alle smeltbare stoffen. Het eigenlijke werk groeit door middel van laag over laag. Door nieuwe ideeën en technieken te onderzoeken verleg ik voortdurend mijn grenzen en ligt het accent op art textiel.

Door gebruik van katoen, wol en high-tech materialen die onder invloed van warmte versmelten en het intensief stikwerk met vaak bijzondere garens komt het tot een eind werkstuk waar veel passie en liefde in zit.

Workshops en opdrachten  
Workshops zoals zeefdrukken en paper- fabric art geef ik bij mij thuis in het souterrain tevens atelier. Ook maak ik werk in opdracht

Contactinformatie Suze Termaat
Website   :  www.suzetermaat.nl
Mail          :  stermaat@hotmail.com
Telefoon  : 06 – 543 666 23 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media