Geen producten gevonden...

Siem's Happy Art

Geïnspireerd door de vele kleuren van bijvoorbeeld Picasso en Corneille begon Simone met haar eerste schilderijen. Tussendoor maakte ze ook nog beelden van klei, maar haar passie ging steeds meer uit naar schilderen. Al kon ze het kleien niet helemaal los laten.
 

Uiteindelijk leidde de combinatie van schilderen en kleien tot haar huidige 3D-techniek, waarbij het vormgeven met haar handen een belangrijke rol speelt.
 

Kleien op doek noemt Simone het wel. Met papier en rubber boetseert ze de delen op het doek. Naast pasta kan je ook andere materialen zoals zand in haar werken tegenkomen.  Alle schilderijen zijn met veel geduld en liefde laagje voor laagje opgebouwd.
 

Simone wil kunst maken waar je VROLIJK van wordt en wat de wereld POSITIEF kleurt. Ze gebruikt veel kleuren en materialen en een mooie afwerking. Simone maakt gezellige kinderdoeken tot fleurige 3D-doeken en kleurrijke dorpsgezichten. 


Werk in opdracht

Simone Bouwman werkt ook in opdracht. Dit kan een schilderij of ander object zijn in de door u gekozen maat en/of kleur.

 

Contactinformatie Siem’s Happy Art

Website :  www.simonebouwman.nl

Mail        :  info@simonebouwman.nl

Telefoon: 06-17477548

 
 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media