Geen producten gevonden...

Roel van Laar

Roel van Laar is opgegroeid in de Bennekomse-en Canadese bossen. Omringd door de bomen, raakte hij gefascineerd door hout en besloot hij hiermee verder te gaan in zijn leven.

 

Bij de Marine leerde hij het vak van scheepstimmerman. Een prachtige basis waarmee hij later winkel- en projectinterieurs is gaan maken. Hierbij werkte hij niet alleen met hout, maar gebruikte hij ook kunststof en metalen. De effecten die je daarmee kan bereiken spraken hem bijzonder aan.

 

Door zijn kleinkinderen is Roel houten speelgoed gaan maken. ‘Het huidige speelgoed ziet er prachtig uit, maar in mijn beleving kunnen kinderen er hun fantasie niet in kwijt. Ik ben speelgoed gaan maken wat kinderen  stimuleert om hun eigen spel te spelen. Gemaakt van eerlijk en duurzaam materiaal, dus geschikt voor vele jaren speelplezier.’ ‘Speelgoed met losse onderdelen adviseer ik alleen voor kinderen boven de 3 jaar te gebruiken.’

 

Van kinderspeelgoed was de stap niet zo groot naar andere blankhouten artikelen zoals bankjes, krukjes en kindermeubilair. Dit laatste wordt gemaakt van massief verlijmd scandinavisch vurenhout.

 

Roel heeft een groot assortiment speelgoed en meubeltjes in zijn atelier in Ede staan. U kunt deze op afspraak bezichtigen.

 

Contactinformatie Roel van Laar

Website :  www.roelvanlaar.nl

Mail        : roel@roelvanlaar.nl

Telefoon:  06-51 60 60 85

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media