Geen producten gevonden...

Pressie from Nature - Simone Prins-Olij

Simone Prins-Olij van Pressie from Nature komt graag in het natuurgebied het Wormer- en Jisperveld om te genieten van de natuur. Vooral de vogels, van weidevogels tot roofvogels, trekken haar aandacht. Je ziet ze dan ook veel terug in haar werk.

 

‘Jaren geleden liep ik op het strand en vond een prachtig stukje hout waar ik zo duidelijk een kopje van een vogel in zag en....daarna was het "geboren" het laten ontstaan van de mooiste vogels, en andere dieren uit DRIJFHOUT!’

Het drijfhout, wat afkomstig is van de Noord Hollandse kust, krijgt als het ware een tweede leven. Het is gewoon te mooi om het te laten liggen.

 

Het wordt verzameld, gesorteerd, schoongemaakt en gedroogd. De vormen worden NIET bijgeschaafd. Ze zijn ontstaan door de getijden; eb en vloed. Door jarenlang over de zeebodem heen en weer te zijn "geschuurd" zijn ze perfect gesleten.

Soms begroeid met zeepokken, weer andere stukken zijn "bewerkt" door boormossels die er gangen in vreten, er is geen stuk wat het zelfde is, ieder kunstwerk is hierdoor uniek!

Opdrachten

Workshops geef ik niet maar in opdracht werken dat weer wel, alleen als iemand om een specifiek dier vraagt kan dit een langere tijd duren omdat ik kan maken wat ik vind, het is niet zoals met boetseren of schilderen dat ik dingen kan "vormen". 

 

Contactinformatie Pressie from Nature

Website :  www.pressiefromnature.com

Mail        :  simone.prins@gmail.com

Telefoon: 06 - 246 273 71

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media