Geen producten gevonden...

Nadja Willems

In 1996 rondde Nadja met succes de propedeuse af aan de Aki (Artez) in Enschede. Daarna besloot ze artistiek haar eigen weg te gaan. Ze koos voor de fotovakschool voor een verder technische opleiding in de digitale fotografie.

 

Na vijftien jaar vooral commercieel te hebben gewerkt, werd de drang naar de kunst(fotografie) weer sterker.  Op dit moment werkt ze aan diverse langlopende kunstprojecten: het maken van fotoreeksen met uiteenlopende bijzondere thema's en van upcyclingkunst

 

Vlinders strijken dansend op bloemen neer. Ze herinneren er ons zo aan, dat we het leven niet te serieus moeten nemen. Vlinders geven ons een vrolijk gevoel van vreugde en lichtheid. Het leven is een dans, en vlinders nodigen ons uit om mee te dansen. Dansen is beweging, is verandering. Omarm die verandering want veranderen is het leven. Als we dansen, ervaren we de zoetheid ervan.

In opdracht

Naast haar vrije werk fotografeert Nadja ook voor diverse opdrachtgevers die op zoek zijn naar een professionele en persoonlijke aanpak met een artistieke inslag.

 

Contactinformatie Nadja Willems

Websites : www.nadja.nl  

              www.studiosoest.nl

Mail         :  nadja@studiosoest.nl

Telefoon :  035 – 60 10 558 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media