Geen producten gevonden...

Miep Knöptels - fotografie

Een foto kan gewoon mooi zijn, fijn om naar te kijken, maar kan ook iets in je oproepen. Dit laatste is voor mij mijn ideaal. Mensen bereiken door mijn foto’s. Ze een gevoel geven of aan het denken zetten. Schoonheid in zijn opperste vorm.

 

Ik probeer in mijn foto’s altijd iets bijzonders te leggen. Dit kan door de kleur, het licht, de sfeer of het onderwerp. Als kijker beslis je welke van deze dingen je het meeste aanspreekt, waardoor de foto zijn waarde krijgt.

 

Fotograferen heeft altijd al mijn belangstelling gehad Ik wilde er zoveel mogelijk uit halen en ben om die reden de 4-jarige opleiding aan de fotovakschool gaan volgen. Ook heb ik meerdere cursussen gedaan om de diversiteit en de mogelijkheden van het fotograferen beter in de vingers te krijgen.

 

De natuur is mijn grote inspiratiebron. Op micro- en macroniveau leg ik deze pracht vast. Echter ook op popconcerten en andere voorstellingen kan je me aantreffen. Verder maak ik documentaires en fotografeer ik in opdracht.  Kortom, fotografie is mijn passie en mijn leven.

 

Opdrachten en workshops
Miep gaat graag aan de gang met opdrachten. Dit kan bijvoorbeeld  het vastleggen van evenementen zijn, natuurfotografie of een bedrijfsreportage. 

Bij gebleken belangstelling geeft ze ook workshops.

 

Contactinformatie Miep Knöptels

Website :  www.meepee-fotografie.nl

Mail        :  meepee@gmail.com

Telefoon:  06-39452757

 

Miep Knöptels

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media