Geen producten gevonden...

Mary Vermeer

Werken met keramiek is mijn lust en mijn leven. Simpelweg omdat klei een substantie is waarmee je allerlei vormen kunt maken en waar je je fantasie op uit kunt leven.

 

Ik ben begonnen bij een keramiste waar ik de materialen en glazuren mocht gebruiken en waar ik eindeloos kon experimenteren. Het was niet genoeg. Ik had een hang naar meer kennis en ben de vakopleiding Keramische Technieken gaan doen. Een gouden greep omdat ik de kennis aangereikt kreeg waar ik naar op zoek was.

 

Ik ben me gaan ontwikkelen in het werken met ingekleurde porseleinklei. Een lastig te verwerken product. Het eindproduct is glashard en soms zelfs transparant.

Mijn werk bestaat nu uit gevouwen lappen ingekleurd porselein, in vaas- en potvorm, zonder dat het object echt een functie heeft. Daarnaast gebruiksgoed zoals theepotten en bekers die met behulp van een elektrische draaischijf worden gemaakt. 

 

Elk werkstuk is een hand-made unica en wordt op ambachtelijke wijze gemaakt.

Opdrachten  

Mary nodigt u van harte uit om een kijkje te nemen in haar atelier aan de Dwarsweg 60a in Overberg. Eventuele opdrachten kunnen dan worden besproken.

 

Contactinformatie Mary Vermeer

Facebook :  Mary Vermeer Keramiek

Mail          :  mary.vermeer@planet.nl

Telefoon  : 0343 – 48 16 04  

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media