Geen producten gevonden...

Martin Pottjewijd

Als zelfstandig grafisch vormgever werk ik dagelijks met vorm, inhoud en kleur. In 2004 ben ik begonnen met boetseren. Mijn motto is: “de wereld een beetje vrolijker maken”.

 

Boetseren is een creatief proces waarvan je bij aanvang niet precies weet hoe het resultaat er uit gaat zien. Dit is elke keer weer een verrassing.

 

Wanneer je de kastelen en andere geboetseerde kunstwerken door je oogharen bekijkt, waan je je in een andere wereld. Elk gebouw heeft zijn eigen verhaal. Het roept de sfeer op van het leven in vervlogen tijden, waarbij een combinatie gemaakt wordt van fantasie en geschiedenis. Het fascinerende aan kastelen en andere historische gebouwen is dat ze de tand des tijds hebben doorstaan. Met kunst is dat ook zo, het heeft potentie om generaties lang mee te gaan.

 

De schilderijen zijn digitaal vervaardigd. Ik heb het gebouw in een landschap geplaatst om een totaalbeeld te creëren. Hier komt mijn werk als grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar samen.

 

De poppetjes en karakters zijn fantastisch om te maken! Deze gebruik ik onder andere bij klei demonstraties en workshops. Ze leveren veel vrolijke gezichten op. Voor het bedrijfsleven heb ik een aantal karakters mogen ontwerpen welke zijn ingezet voor promotionele doeleinden. De beelden zijn gemaakt van polymeer klei en soms beschilderd met acrylverf.

Opdrachten, workshops en demonstraties

U kunt contact met mij opnemen voor werk in opdracht, workshops en/of demonstraties.

 

Contactinformatie Martin Pottjewijd

Website  :   www.martinpottjewijd.nl
Mail       :   martin@zeusartworks.com 
Facebook:   Martin Pottjewijd
Telefoon :   06 – 54 90 41 89 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media