Geen producten gevonden...

Marja Bakker

Marja Bakker laat zich inspireren door het mystieke van de wereld om haar heen. In haar landschapsschilderijen vind je vaak een schittering terug van een zonnestraal, die je doet afvragen of er zich daar iets bijzonders bevindt. Ook op haar andere schilderijen maakt ze gebruik van licht en  lichtval, waardoor ze iets ‘levends’ krijgen. Ze schildert ‘makkelijk toegankelijke’ taferelen die voor een ieder herkenbaar zijn en vaak op het gevoel werken.

Marja heeft overal in Nederland workshops gegeven, waarbij ze getalenteerde en minder getalenteerde enthousiastelingen geholpen heeft een schilderij van eigen hand te maken.  Aan de hoeveelheid aanvragen, die uiteindelijk ook geresulteerd hebben in workshops op ‘locatie’ in Bretagne (Frankrijk) mag duidelijk zijn dat ze er goed in slaagde om hobbyisten te begeleiden naar een bevredigend eindresultaat.

Sinds kort legt ze zich toe op het schilderen van portretten, waarbij ze het gezicht de kenmerkende trekken geeft zoals op een foto vastgelegd wordt en  het wezen van de ‘figurant’ vat in een passende,  vaak abstracte achtergrond.  De combinatie van deze twee technieken geeft unieke werken.

Marja schildert ook in opdracht. 


Contactinformatie Marja Bakker

Mail:        marja.bakker2013@gmail.com

Telefoon:  06 53220318

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media