Geen producten gevonden...

Levka Art

Anita Valk is opgeleid als maatschappelijk werker en heeft een aantal jaar in de hulpverlening gewerkt. Een aantal jaar geleden is zij begonnen te schilderen, en zij werd direct gegrepen door het feit dat ze haar emoties vertalen kon in beelden. Daar waar woorden tekort schieten vertellen kleuren en beelden een verhaal. Dat verhaal is door de kijker te interpreteren. 


"Soms word ik verrast door de verhalen die ik hoor, mensen herkennen innerlijke processen of vertellen hun eigen verhaal naar aanleiding van mijn werk. Ik start vaak zonder een vast plan aan een schilderij en vaak ben ik zelf verbaasd over het eindresultaat.

Ik heb lessen en workshops gevolgd bij kunstenaars waar ik technisch veel van heb geleerd. Het is boeiend om met verschillende materialen aan de slag te gaan en te ontdekken wat er gebeurt. Uiteindelijk bereik ik de mooiste resultaten als ik mijn denken opzij zet en mijn gevoel volg. Ik werk met acrylverf en maak vaak gebruik van verschillende materialen waardoor er een stoere, soms rauwe uitstraling aan de oppervlakte komt".

Anita staat open voor opdrachten en geeft geen workshops. 

Contactinformatie:
website: www.levka.nl
mail: info@levka.nl
telefoon: 06-27050203

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media