Geen producten gevonden...

Jefke van Iterson

Textiel is zo gewoon, zo bijzonder, zo schering en inslag in ons leven. Weven is een ambacht van meer dan 6000 jaar oud en nog steeds actueel.

 

Weven kan je heel praktisch doen voor een behaaglijke shawl, maar je kan er ook mee spelen en een ruimtelijk object maken. Het betekent voor Jefke vooral spelen met draden, met kleur en met structuren. Die bepalen karakter en sfeer in haar werk. Zo maakt zij iets waar ook anderen van kunnen genieten.

 

Jefke weeft onder andere op een 16-schachts Louët-getouw, volgens een ontwerp, dat ze op de computer gemaakt heeft; dat geeft veel weeftechnische mogelijkheden, en.. elk product is uniek!

 

Zij werkt veel met veel katoen, wol, linnen, tencel en zijde voor shawls en andere kleding, en voor (decoratief) huishoudelijk gebruik. Ook werkt ze met andere materialen, bv papier, plastic of metaal voor decoratieve objecten.

 

Soms combineert zij een weefsel met fotografie. 

In opdracht

Kleuren en structuren zijn een eindeloze bron van inspiratie. Elk werkstuk is persoonlijk en uniek. Als ik in opdracht werk, waardeer en geniet ik van de persoonlijke inbreng van mijn opdrachtgever.

Neem graag contact op voor een bijzonder, creatief en uniek weefwerk.

 

Contactinformatie Jefke van Iterson

Website :  www.van-iterson.nl/jefke

Mail        :  jefkeviterson@box.nl

Telefoon:  0575 – 560 304

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media