Geen producten gevonden...

Ingrid Demmer

Ooit ben ik begonnen met volksschilderen, dat is met olieverf afbeeldingen opbrengen op hout van bloemen, acanthuskrullen, vogels, zinnebeeldige figuren enz. Ik heb dat met veel plezier gedaan maar kreeg toch al gauw de behoefte mijn horizon te verbreden. Daarom heb ik vanaf 1990 verschillende cursussen gevolgd voor tekenen en schilderen met aquarel en olieverf. Deze disciplines geven mij veel plezier en de onderwerpen zijn onuitputtelijk.

 

In eerste instantie schilderde ik vooral stillevens en bloemen. De laatste jaren echter ook veel landschappen en portretten. Daarbij heb ik natuurlijk mijn eigen stijl van uitdrukken ontwikkeld. 

 

Favoriete onderwerpen zijn de natuur en -zoals zij zelf zegt- oud roest. Dit vaak in een combinatie daarvan: ‘Oud roest in de natuur’. ,,Je ziet dit zo vaak in Canada in de bossen, maar ook in ons eigen land. In de jachthaven van Eemnes ben ik op zoek gegaan naar een leuk tafereel, maar heb er niets gevonden. Honderd meter verder ontdekte ik wel een oud roestig bootje en heb dit moederziel alleen in de natuur zitten tekenen en vervolgens geaquarelleerd; het duurde weken voordat het af was.

Contactinformatie Ingrid Demmer

Website  : www.wardsart.nl

Mail         : i.demmer39@gmail.com 

Telefoon: 0342 – 46 15 07

 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media