Geen producten gevonden...

Herna's Atelier - Herna van Dronkelaar

Mijn oorsprong ligt in Twente maar intussen woon ik al 12 jaar in Barneveld. Ik richt mij voornamelijk op het maken van schilderijen, kleding en accessoires. Hier ligt mijn passie.

De liefde voor de mens staat voor mij centraal en in mijn ontwerpen is dan ook altijd een verhaal te vinden. De materialen die ik hiervoor gebruik zijn heel divers zoals stof, verf, kralen, glas, wol en andere materialen.

 

Mijn schilderijen zijn geïnspireerd op mijn leven of op het leven van anderen. Vaak heb ik een beeld in mijn hoofd en is de start van een schilderij heel abstract, waarna het steeds meer een eigen leven gaat leiden en uiteindelijk de diepgang heeft die ik graag zie.

Naast het schilderen vind ik het heerlijk om figuratief bezig te zijn. Je kunt dit zien door de andere kunstwerken die ik maak. Hiervoor gebruik ik ook verschillende materialen zoals speksteen, albast, kralen, klei of andere materialen die ik tegenkom.

Van de Bedoeïenenvrouwen uit het zuiden van de Sinaï-woestijn heb ik geleerd tasjes en buideltjes te maken op ambachtelijke wijze. Het is de start geworden van een samenwerkingsproject wat de naam 'Desert Rose' heeft meegekregen.

Contactinformatie Herna’s Atelier

Website :   www.herna-atelier.nl

Mail        : info@herna-atelier.nl 

Telefoon  : 06-54660374

Facebook: Herna’s Atelier 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media