Geen producten gevonden...

Henny van der Stel - sieraden

Henny van der Stel is van jongs af aan al creatief bezig, wat uitmondde in het maken van haar eigen kleding. Stof werd ‘te gewoon’, waarna de focus gelegd werd op het werken met leer. Er verschenen jassen en (toilet)tassen van haar hand.

 

Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen kwam Henny via haar werk terecht bij een workshop sieraden maken. De vele mogelijkheden met de kralen, maar ook met de Swarovski-kristallen en parels intrigeerde haar. De mogelijkheden lijken onbeperkt.

 

Henny gaat uit van bestaande patronen en gaat daarmee variëren en veranderen. Hierdoor krijgen veel van haar ontwerpen iets eigens. ‘Het werken met kralen zit hem in de details’ zoals zij zelf zegt.

 

‘Het is een ontwikkeling en een groei, die ik nu aan het doormaken ben. Ik zie het als iets bijzonders dat ik sieraden mag maken die anderen met plezier dragen en als het aan mij ligt ga ik daar nog lang mee door.’ 

Workshops en opdrachten

Henny maakt ook modellen in opdracht. U kunt dus eenvoudig aangeven of u een sieraad in een andere kleur of maat wilt hebben.

 

Ook geeft zij workshops, waarin u zelf een mooi sieraad kunt maken met kleine kralen.

 

Contactinformatie Henny van de Stel

Facebook :  Henny Der-creaties

Mail          :hennyvdstel1956@msn.com

Telefoon  : 06 - 51894587

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media