Geen producten gevonden...

Gerrie van de Reep

De passie van mijn man is beeldhouwen en ik zag dat er bij het beeldhouwen leuke afvalstukken overbleven. Te klein voor mijn man om een beeld van te maken en te mooi om weg te gooien. Zo is het idee ontstaan om er kettingen/hangers van te maken. In het begin gebruikte ik uitsluitend afvalresten van het beeldhouwen van mijn man.

 

Omdat er steensoorten zijn die mijn man niet of nauwelijks gebruikt en die toch heel mooi kunnen zijn, ben ik daarnaast ook zelf stenen gaan kopen, waarbij ik vooral stenen kies op basis van kleur en hardheid van de steen.

Inmiddels heb ik een divers assortiment hangers met een steen van albast, serpentijn, Turks marmer (Milas Kirmizi) en speksteen.

 

De vorm van de hangers laat ik soms afhangen van de scherf van de steen, waarbij ik dan lijnen of niveau verschillen aanbreng. Andere keren bepaal ik vooraf de vorm. Bijvoorbeeld rond of langwerpig of……

 

De stenen kunnen gecombineerd worden met verschillende soorten spangen. Dit bepaalt en versterkt de uitstraling die de hanger heeft.

Contactinformatie Gerrie van de Reep

Facebook :  Hangers van natuursteen

Mail          :  gerrie.van.de.reep@outlook.com

Telefoon  :  033 – 24 54 226

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media