Geen producten gevonden...

Gerrie Hartkamp

Na een hbo-opleiding creatieve vormgeving heb ik me sinds 2004 toegelegd op schilderen. Ik heb o.a. les gehad van Suzan te Wildt van Kunstacademie te Wildt in ’s Heerenberg. Zij heeft me de fijne kneepjes bijgebracht van fotografisch fijnschilderen. Het is helemaal mijn ding, ik kan er mijn creativiteit volop in kwijt!! Mijn onderwerpen komen veel uit de natuur, maar ook stillevens hebben voor mij een zekere aantrekkingskracht. 

Fotografisch fijnschilderen is een vorm van realistisch schilderen die erg arbeidsintensief is. Met olieverf (op paneel) werk ik laag over laag naar het eindresultaat. Met name het vinden van de juiste kleuren en het verfijnen van het spel van licht en schaduw fascineren mij.

Ook tekenen en werken met pastel geven mij veel uitdaging en voldoening.

Inmiddels ben ik al een aantal jaren zelf docente bij  Kunstacademie te Wildt. Ik geef les aan een aantal groepen in Barneveld, van beginners tot gevorderden. Ook geef ik voor de Kunstacademie jaarlijks een aantal cursussen en workshops in Barneveld en Harderwijk.

Schildercursussen

Gerrie geeft schildercursussen in zowel Barneveld als Hardewijk. Zij wijdt u daarbij in in de techniek van het fijnschilderen.
 

Contactinformatie Gerrie Hartkamp

Website             : www.schildersite.nl

Mail                  : gerriehartkamp@gmail.com

Telefoon            : 06-12815788

Kunstacademie    : www.paint-online.nl

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media