Geen producten gevonden...

Bianca Beterams - Ambrosius

Bianca Beterams Ambrosius maakt kleurrijke schilderijen.  Ze werkt met acrylverf en gebruikt verschillende technieken.

 

Haar grootste inspiratiebron is het leven zelf, met al zijn pieken en dalen; de emoties die dit met zich mee kan brengen verwerkt ze in haar doeken. Soms kunnen dit ook emoties zijn die ze bij anderen ziet of voelt.
‘’Wat een doek voor mij betekent, kan heel anders zijn dan de betekenis die het U kan geven. Door zelf goed te kijken naar het schilderij krijgt het uw eigen betekenis en dat is de kracht van abstracte kunst.’’ Naast abstracte werken maakt ze ook figuratieve werken waarin het vrouwelijke lichaam centraal staat.

Bianca maakt ook schilderijen in opdracht. ‘’Spreekt mijn stijl u aan, maar hangt er niets bij dat exact in het interieur past, of wilt u een persoonlijke betekenis in het schilderij terug zien, dan kan ik bij u aan huis komen kijken om samen uw wensen te bespreken.’’ Op die manier komt er een schilderij tot stand dat speciaal voor u ontworpen is en mooi in uw interieur kan passen.

Opdrachten en workshops

Bianca komt aan huis om een schilderij aan te meten en met u uw wensen (en kleuren) te bespreken.

 

Ze geeft ook workshops. Hierbij begeleidt ze mensen in hun creatieve ontwikkeling. Zoekt u een creatieve invulling voor uw personeelsfeest, vrijgezellen-, familie- of vriendendag, informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden hiervoor.

 
Contactinformatie Bianca Beterams

Website   :  www.biancaambrosius.nl

Mail          :  info@biancaambrosius.nl

Telefoon :   06 – 51 40 13 14

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media