Geen producten gevonden...

Beeldenbries - Inge van Holstein

Inge is Beeldenbries. Inge is creativiteit. Inge is iets in haar hoofd krijgen en het er ook weer uit laten waaien. Soms beland zoiets in de prullenbak, maar heel vaak ontstaat er iets moois uit het idee dat ze heeft. In de uitwerking perfectioneert ze haar werken wel, maar vrijwel altijd is de eerste uitwerking  precies zoals ze het wil hebben.

 

Haar kernwoorden zijn daarom simplisme, chaos, kleurrijk, kwaliteit en direct. In al haar werk zijn deze kernwoorden terug te vinden.  Haar handelsmerk is Het Beest. Het Beest tekent Inge met kroontjespen, Ecoline en Oost-Indische inkt op hoogwaardig papier. Door het gebruik van simpele lijnen lijken de tekeningen kinderlijk en passen ze ook goed als decoratie in kinderkamers. Elke kaart is handgetekend en daarmee uniek. Door de scherpe prijs blijven de kaarten een leuk cadeautje om in te lijsten of om zo te geven. Voor de feestdagen heeft Inge een collectie aan kerstkaarten gedrukt, welke ook in de winkel te krijgen te zijn.

 

Naast tekenen heeft Inge een aantal lampen ontworpen en gemaakt. De lampen kunnen allemaal met LED-lampen geleverd worden en zijn daarmee zeer energiezuinig (4 watt voor de tafellampjes tot 12 watt voor de grotere plafondlampen) en daarmee milieubewust. Met het maken van de lampen heeft ze ook haar uiterste best gedaan het milieu zo min mogelijk te belasten.

Inge tekent ook in opdracht. Voor een scherp uurtarief omgerekend in een vaste prijs, zonder verrassingen achteraf, tekent of schildert Inge op elk materiaal, van vlaggen tot muren van kinderkamers. Neem contact met haar op voor meer informatie.

 

Contactinformatie Beeldenbries

Website :  www.beeldenbries.nl

Mail      :  inge@zend.nl

Telefoon:  06 – 43 84 06 19

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media