Geen producten gevonden...

Atelier In de roos - Tine Cupido

Tine Cupido ontwerpt en vervaardigt vanuit haar atelier ”In de roos” sieraden van edelsteenkralen en zilver. Daarnaast maakt zij handbeschilderde zijden en wollen sjaals.

 

In haar atelier heeft Tine een grote collectie kralen. Bekende stenen als jaspis, amethist, labradoriet en lapis lazuli, maar ook minder bekende zoals charoït, stichtiet en toermalijn en aquamarijn. De meeste sieraden zijn unica. Behalve dat Tine zich in de loop der jaren ontwikkeld heeft wat betreft het ontwerpen heeft zij ook cursussen edelsteenkunde gevolgd.

 

Haar voorliefde voor natuurlijke materialen uit zich ook in het gebruik van textiel. Zij werkt met zijde, wol en linnen. De door haar geverfde en soms geplisseerde sjaals worden zo gemaakt dat ze qua kleur en uitstraling harmoniëren met de sieraden.

 

Tine hecht eraan om kwalitatief goede materialen te gebruiken die zorgvuldig persoonlijk uitgezocht en  ingekocht worden. Mede  hier door zult u lang plezier beleven aan deze accessoires.

 

Workshops en opdrachten

Tine geeft o.a. een workshop ‘Sieraden maken’ in haar atelier. Er is een groot assortiment edelsteenkralen en zilveren kralen aanwezig, evenals andere bijzondere materialen. Kortom: eerlijke materialen waarmee u een authentiek sieraad kunt maken.

 

U kunt ook  een sieraad of sjaal door Tine laten maken.

 

Contactinformatie Atelier In de roos

Mail         : inderoos@xs4all.nl

Telefoon : 0318 – 418 090

Website  : www.pinterest.com/inderoos/

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media