Geen producten gevonden...

Atelier Hupsakee - Helene Wieringa

Helene Wieringa van Atelier Hupsakee vindt veel materialen boeiend. Ze werkt met acrylverf, ecoline, tekent graag, maakt mozaïeken. In haar schilderijen verwerkt ze graag andere materialen zoals gesso, papier of lijmvernis. Vaak heeft het schilderij een thema en vertelt het een verhaal.

 

Bij de twee schilderijen rond het thema Pasen zijn bijvoorbeeld de voorjaarsbloemen het sneeuwklokje en de tulp gebruikt. Het sneeuwklokje hangt en symboliseert het kruis. Het verdriet. De tulp symboliseert de opstanding. Vrolijkheid en licht.

 

In Atelier Hupsakee worden veel cursussen gegeven. Cursussen in acrylverf schilderen en thema cursussen zoals portret en schilderen a la Hundertwasser. De cursussen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

 

Daarnaast is het mogelijk om decopatch, porselein schilderen, mozaïek workshops te boeken en kinderfeestjes. Ook voor bedrijfsworkshops is er een speciaal aanbod.

Workshops, cursussen en opdrachten

Een schilderij in opdracht, samen werken met een groep aan een schilderij. Schilderen met kinderen. Langskomen op een basisschool of op een middelbare school. In overleg is veel mogelijk. Voor de workshops en cursussen kunt op onderstaande websites kijken.

 

Contactinformatie  

Website :    www.detekenschool.nl

Mail        :  info@atelierhupsakee.nl

Telefoon:  06-47919435

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media