Geen producten gevonden...

Atelier de Vrije Vlinder - Ineke Meijboom

Ineke Meijboom is een  veelzijdig en kleurrijk kunstenares.  Het creëren is een eerste levensbehoefte voor haar. Het heeft haar door veel moeilijke periodes in haar leven  geloodst.

 

Dit inspireerde haar om de 4-jarige opleiding   ‘kunstzinnig coachen’ aan De Kleine Tiki in Breda te volgen. Na het behalen van het certificaat voor kunstzinnig coach en counselor richtte Ineke Atelier De Vrije Vlinder op.

 

Atelier de Vrije Vlinder heeft veel te bieden zoals u kunt zien op de website. Zo is er kunstzinnige  coaching voor kinderen en volwassenen, creatieve workshops onder de naam “KleurenFontein”, schilderen en creatief bezig zijn met ouderen met dementie onder de naam “Pabloos”, schilderkunst en fotografie.

 

Ineke is een gepassioneerd fotografe, en fotografeert vanuit haar hart. De natuur is haar grote inspiratiebron hierbij, maar zij fotografeert ook in opdracht. Haar passie en kijk op het fotograferen heeft ze geërfd van haar vader,  iets waar ze heel trots op is.

Kunstzinnige Coaching, workshops en werk in  opdracht

Ineke begon met abstract en intuïtief schilderen, maar de laatste tijd legt ze zich ook toe op mensen en dieren portretten. Dit kan in opdracht, bijvoorbeeld als een bijzonder cadeau voor een dierbare.

 

Daarnaast neemt Ineke je mee in een kunstzinnige coaching-sessie en geeft ze (samen met een collega) creatieve workshops in Barneveld, Leusden en op locatie, voor zowel kinderen als volwassenen. 

 

Contactinformatie De Vrije Vlinder

Website : www.devrijevlinder.nl   

                  http://vrijevlinder.fotoport.nl

Mail        : vrijevlinder-art@hotmail.com

Telefoon: 0342 - 490452

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media