Geen producten gevonden...

Atelier de Tulp - Nine Milacic

Tekenen had altijd mijn belangstelling en vanzelfsprekend deed ik dit ook op de keramiek van mijn broer, toen ik terloops zijn pottenbakkerij bezocht. Het beviel me en ik leerde bij hem het vak.

Ik bleef in Noord Limburg vlakbij de Maas, mede door de historische verbondenheid met de klei, de aanwezigheid van kennis en de inspirerende band tussen de pottenbakkers. Ik startte daar Atelier de Tulp in 1982.

De vormen die ik gebruik ontstaan altijd spontaan. Het maakt mijn werk voor mij verrassend en interessant. Nu na vele jaren gebruikskeramiek te hebben gemaakt, ligt mijn aandacht opnieuw bij het platte vlak, de tegel.

Het bijzondere van de tegel is dat je met veel kleine tegels iets groots kunt maken om daarmee je leefomgeving te verfraaien.

Dus naast herinneringstegels, geboortetegels maak ik ook tegels voor schouwen, keukens, badkamers, voor buiten en veel meer.

In opdracht, workshops en creatieve vakantie

Nine maakt ook servies en  tegels in opdracht, bijvoorbeeld ter ere van een geboorte of als herinnering aan een speciale gelegenheid.

In haar atelier in Nieuw Bergen geeft ze diverse workshops. Ook is er een vakantiewoning waar u een creatieve vakantie kunt houden.

Contactinformatie Atelier de Tulp

Website :  www.atelier-detulp.nl

Mail        :  nine.milacic@tele2.nl

Telefoon: 0485 – 34 00 22 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media