Geen producten gevonden...

Annie Elissen

Annie Elissen is al jaren actief als kunstschilder. Zij haalt haar inspiratie uit alles wat wij om ons heen zien, "de schoonheid van het alledaagse", kijk wat bewuster om je heen en zie dat er toch nog heel veel mooie dingen om ons heen gebeuren. Mensen, koeien en kippen zijn de laatste jaren haar grootste inspiraties. Zij worden weergegeven in diverse technieken, soms in aparte combinaties c.q. kleuren, maar toch zo dat de karakters zowel van de mens als het dier sterk naar voren komen.

Zij kan het schilderen niet laten en soms vindt zij het ook prettig om samen met anderen te werken. Een vakantie zonder schilderen kan zij zich niet meer voorstellen. Maar hoe mooi de landschappen en gebouwen dan ook zijn, toch komen altijd weer de koeien, kippen of mensen op de eerste plaats als zij aan het schilderen gaat.  

 

Zij wil zich qua stijl niet in een hokje laten duwen, maar gewoon doen waar zij zelf zin in heeft. Kunst hoeft niet altijd zwaar en somber te zijn, je mag er best een goed gevoel bij krijgen, vrolijk van worden.

Workshops en opdrachten
Workshops kunnen op locatie gegeven worden of volledig verzorgt in het atelier in Brummen.

 

Annie werkt regelmatig samen met bedrijven. Haar kunst geeft diverse kantoren en bedrijven een mooie en goede uitstraling.   Ook werkt zij in opdracht, zo verwerkt zij bijvoorbeeld het logo van een bedrijf in een schilderij.

 

Contactinformatie

Website : www.annie.elissen.com

Mail        : annie@elissen.com

Telefoon: 0575-563696 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media