Geen producten gevonden...

Angelica Jongejans

Angelica wordt haar hele leven al aangetrokken door paarden. Vooral Arabische paarden hebben haar interesse en ze is vrijwel dagelijks creatief met deze dieren bezig als ‘hair stylist’.   

 

Het is dus niet vreemd dat zij zich juist gespecialiseerd heeft in het schilderen van deze edele dieren. De bijzondere bouw van de Arabier wordt door haar op vele manieren vastgelegd. Vaak zijn de door haar geschilderde paarden kampioenen.

 

Tot halverwege 2015 was Angelica zich nog niet bewust van haar gave paarden te kunnen schilderen. Ze ontmoette in die tijd een schilderes op een Arabierenshow en was onder de indruk van haar werk. ‘Ik zou willen dat ik dat ook kon’ was haar reactie op de schilderijen. ‘Dat kan jij ook!’ antwoordde de vrouw. Met enige twijfel, maar toch geïntrigeerd door deze uitspraak werden doeken en verf gekocht. Haar werk als paardenstylist, waarbij ze de dieren goed moet bestuderen om te bepalen hoe ze het beste tot hun recht komen en haar creativiteit leidde tot, toen nog, onvermoede, prachtige  resultaten.

In opdracht
Angelica schildert in opdracht ook uw eigen kampioen. Dit mag naast een paard ook een hond of kat zijn.

Contactinformatie Angelica
Mail        :   ambartels@kpnmail.nl
Telefoon  : 06 - 8353 8300 
Facebook:  H.S. Horse and animalpaintings

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media