Geen producten gevonden...

Anazazi Bijoux

Als ontwerpster heb ik mij gespecialiseerd in exclusieve sieraden van edelstenen, parels, zilver en natuurlijke materialen. Door het maakproces is elk sieraad uniek.

 

Ik sta 's zomers op gerenommeerde kunstmarkten, waar ik veel zorg besteed aan de inrichting en de opmaak van mijn kraam. Op mijn Open Dagen thuis in mijn atelier, die ik twee keer per jaar organiseer, is iedereen welkom om de nieuwe creaties te zien, passen en kopen. Ook in de winkel van het Rijksmuseum Twenthe te Enschede zijn mijn sieraden te koop.

 

In het verleden heb ik met wandtapijten en kleuretsen veel tentoonstellingen gehad in binnen- en buitenland. Daarnaast heb ik een bureau voor Tuinarchitectuur gehad en reportages voor tuinbladen geschreven.KUNST ALS RODE DRAAD IN MIJN LEVEN.

Creativiteit en passie zijn begrippen, die mij elke dag uitdagen om te creëren. Of dat nu om kleuretsen, tuinarchitectuur of sieraden ontwerpen gaat, ik schakel vrij gemakkelijk over. Daarbij ga ik altijd uit van het materiaal wat zich aandient.

Ik voel, denk, kijk, wat het materiaal mij te vertellen heeft en ga dan aan de slag. Ik zoek het in vorm en kleur en maak graag spannende artistieke combinaties die goed draagbaar zijn.
 

Meestal gebruik ik (half)edelstenen, parels en zilver, maar ook tentakels van zee-egels en bronzen kralen, gemaakt volgens de cire-perdue methode in Afrika. Mijn materiaal vind ik vaak op mijn reizen in onze prachtige wereld vol schitterende mensen en schoonheid.

 

Mijn sieraden zijn altijd UNICA.

In het ontwerpen en uitvoeren van sieraden probeer ik de continenten te verbinden door de materialen te mixen. Hierdoor krijg ik het idee om een klein beetje mee te helpen om de vrede in onze woelige wereld te bewerkstelligen.
 

Ik laat mij inspireren door oervolkeren, mede daarom gebruik ook de naam ANAZAZI.
 

Wilt u een sieraad van mij laten aanpassen, (b.v. langer of korter maken) of een extra armband en/of oorbellen in dezelfde stijl, dan is dat meestal wel mogelijk.

Ook voor opdrachten bent u bij mij aan het juiste adres.

Kortom, een leven vol kunst.

Ik voel me daar heel gelukkig mee.

 

Tjitske Zijlstra

ANAZAZI Bijoux

Contactinformatie Anazazi

Mail        : anazazi@home.nl 

Telefoon: 053 – 574 25 55

 

 

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media