Geen producten gevonden...

Dieren op hout - SmARTfocus


Dieren op hout geschilderd door Jeannette van Vliet van SmARTfocus. Prachtig van kleur en levensecht, een sieraad voor binnen en buiten.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Volgens de kunstenaar is dit item nog beschikbaar. Ward's Art verifieert dit voor u en zal u op de hoogte stellen van de te verwachten levertijd. (Voor betaling na bevestiging van beschikbaarheid kies 'bankoverschrijving'.)

Deze dieren zijn handgeschilderd op uitgewerkt hout, een zogenaamd schaaldeel. Ze komen zowel binnens- als buitenshuis prachtig tot hun recht.   

De schilderingen zijn gefixeerd, maar bij buitenshuis gebruik raden we aan om het gehele paneel nog een laklaag te geven voor een langer behoud. 

De portretjes zijn verschillende van grootte. Bij de foto's wordt het formaat vermeld. Mocht het door u gewenste dier niet (meer) voorradig zijn, dan kan deze eventueel voor u gemaakt worden. 

 

'Ik vind mezelf een gelukkig mens omdat ik van twee van mijn hobby’s mijn werk heb kunnen maken. Onder de naam SMARTFOCUS heb ik een fotostudio en schildersatelier in Zeist.

 

Het thema Afrika is veelvuldig terug te zien in mijn werk. Wanneer je daar regelmatig komt kan het niet anders dan daar geïnspireerd door te raken. Dieren en vogels fotograferen is fantastisch om te doen om vervolgens weer thuis in Nederland de kwast te pakken en door te gaan met verf op het doek. Ik schilder met zowel olie als acryl. Zo creëer ik een stukje Afrika om me heen met foto’s en schilderijen.

 

Dat schilderen en fotograferen door elkaar heen loopt blijkt uit de opdrachten die ik krijg. Niet zelden mag ik van een mooie portret- of huisdierenfoto een schilderij maken. In beide kan ik mijn creativiteit kwijt en ik schep er voldoening in om mens en dier op een artistieke manier vast te leggen.

 

Naast het schilderen op doek, werk ik ook op steigerhout. Deze schilderijtjes van o.a. zangvogels, zebra’s en struisvogels zijn afgelakt en  kunnen daardoor zowel binnen als buiten gehangen worden.'

 

Opdrachten, lessen en workshops
 Ik geeft schilderlessen in Zeist en workshops ‘schilderen op hout’ zijn te volgen op afspraak in Zeist of Barneveld.

Ik schilder regelmatig portretten en (huis)dieren in opdracht en maak daarnaast fotoshoots voor privé of zakelijk gebruik.


Contactinformatie smARTfocus

Website   :  www.jeannettevandervliet.nl

Mail        :  jeannette@smartfocus.eu
Telefoon  :  06-44 088 382

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Vogels op hout

Vogels op hout

€35,00
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media